Loppi

fredag 4 juni 2010

Niclas Varma Potatissallad



För: 6-8 personer
Tillagningstid: 15 minuter

Underbart god och snabb! Blev bjuden på denna när vi var och seglade vid Harstena, en oförglömlig upplevelse. Så vackert och underbar god mat! Här serverade jag den med Kycklingklubba och bytte ut gräslök till purjolök.


Ingredienser:
2 brk tärnad potatis (glasburkar)
1 flaska Aioli orginal (Caj P)
2 knippor gräslök
Grovmalen svartpeppar
Beskrivning
Slå potatisen i ett durkslag och skölj den.
Slå den i en kastrull och slå på kallt vatten så den täcks, värm den (riktigt het men får ej koka!)
Slå av vattnet, använd durkslaget igen, brukar vara lättast.
Slå upp den i en severingsskål gärna med lock (för att hålla den varm). Klipp över gräslöken (finklippt) och lite svartpeppar. Kläm i tuben med Aioli, rör försiktigt runt så allt blandar sig väl.
Servera genast!

Kan det bli lättare?
Kan även ätas kall, nästan lika god då!

3 kommentarer:

  1. mums...ser smarrigt ut.
    Var hos en frissa i Malmö.
    Marks salong.En riktig snygging till frisör;o))))

    SvaraRadera
  2. lät jätte gott,de måste provas :)

    SvaraRadera