Loppi

måndag 17 maj 2010

Hoki på grönsaksbädd.


4 port
500 gr Hokifilé
½ Zucchini
1 gul lök
1 gul paprika
3-4 soltorkade tomater
Smör
olivolja
Salt
Chili explosion
1½ dl riven ost, gärna smakrik
1 dl crème fraiche
2,5 dl grädde
4 port ris

Tärna grönsakerna grovt och klipp de soltorkade tomaterna i mindre bitar.
Stek upp dem i lite smör och oliv olja, krydda med salt och Chili explosion.


Lägg de i botten på en ugnsform.

Dela fisken i bitar och lägg på grönsaksbädden.
Blanda grädde och crème fraiche och ta några tag med chili explosionen med, tänk på att det kan bli väldigt starkt! Rör ner osten och häll allt över fisken.

Sätt på riset samtidigt som du stoppar in fisken i ugnen.
Gratinera i ugnen ca 20 minuter 225 grader.



Smaklig måltid!

1 kommentar: