Loppi

onsdag 10 oktober 2012

Krispig Kyckling



4 port.
1 tsk olja
1 msk honung
½ dl soja
1 tsk svartpeppar
1 liten salladslök finhackad 
1 msk Sweet chili sås
2-3dl cornflake smulor
4 st kycklingfileér

Instruktioner:
Värm ugnen till 225 ° C.
Smörj in en eldfast form med oljan.

I en liten skål, blanda honung, soja, peppar, Sweet chili och salladslök.
Placera Cornflake smulor i en grund skål. Doppa kycklingen i soja blandningen och doppa sedan i cornflake smulor, lägg i formen, in i ugnen.
har man gott om tid kan ju kycklingen få ligga i soja blandningen en stund innan man panerar den med corn flakes.

Grädda tills kycklingen är gyllene och inte längre rosa i mitten, ca 20 minuter.

Servera med sallad, ris, kanske en klick kall sweet chili sås.

4 kommentarer:


  1. Häftigt,, cornflakes har jag inte ens kommit på tanken att använda i matlagning.
    Detta ska verkligen testas.
    Tack än en gång för alla dina recept..

    Ha en kanonmysig dag.. // Kramen

    SvaraRadera