4 port.
1 tsk olja
1 msk honung
½ dl soja
1 tsk svartpeppar
1 liten salladslök finhackad
1 msk Sweet chili sås
2-3dl cornflake smulor
4 st kycklingfileér
Instruktioner:
Värm ugnen till 225 ° C.
Smörj in en eldfast form med oljan.
I en liten skål, blanda honung, soja, peppar, Sweet chili och salladslök.
Placera Cornflake smulor i en grund skål. Doppa kycklingen i
soja blandningen och doppa sedan i cornflake smulor, lägg i formen, in i ugnen.
har man gott om tid kan ju kycklingen få ligga i soja blandningen en stund innan man panerar den med corn flakes.
Grädda tills kycklingen är gyllene och inte längre rosa i
mitten, ca 20 minuter.
Servera med sallad, ris, kanske en klick kall sweet chili sås.
så gott :D
SvaraRaderanu låter det gott,
SvaraRaderaÅh så gott!:D
SvaraRaderaKraam Izabell
SvaraRaderaHäftigt,, cornflakes har jag inte ens kommit på tanken att använda i matlagning.
Detta ska verkligen testas.
Tack än en gång för alla dina recept..
Ha en kanonmysig dag.. // Kramen