Loppi

fredag 1 april 2011

Dagens Tips



Snygga läppar är väl ett måste? 
Till vardags räcker det med ett transparent, diskret och vårdande läppstift eller balsam som mjukgör snarare än ger färg.
Jag använder även läppbalsam på natten som är vårdande.
på sommaren skyddar jag läpparna med Lancôme Icy Tubes 


På jobbet är det snyggt med målade läppar. Grunda med valfri vårdande produkt. Välj sen ett läppstift i en färg du gillar. Applicera noggrant med pensel för bästa resultat.

På kvällen passar ett dramatiskt gloss perfekt. Se till att du grundar ordentligt med fuktgivande balsam så att läpparna inte är torra när du målar dem.
Fyll sen i hela läpparna med en penna i samma färg som ditt läppstift.
Jag tycker att läppstiftet sitter bättre då, och "rinner" inte
Applicera sedan stiftet med pensel.
Vill du få till lite extra plut så kan du försiktigt dra en linje med en ljusbeige, skimrande penna precis kant i kant med läppennan längst överläppen, linjen får inte bli för tydlig! Avsluta med ett riktigt snyggt gloss.

4 bra-att-ha-saker för att få snygga läppar
 Läppglans, Läppenna, läppstift och ett bra läppbalsam.
Så vad kom vi fram till?



* Dina läppar är mer mottagliga för läppstift om du återfuktar dem i förväg.

* För att få läppstiftet att hålla längre, använd en läppenna och fyll i hela läppkonturen innan du målar på läppstiftet.

* Ett annat trick för att få ditt läppstift att hålla längre är att göra så här: måla på läppstiftet som vanligt, lägg på ett lager löst puder på läpparna och avsluta med ännu ett lager läppstift.

* Applicera gärna ditt läppstift med en pensel, dels för att det är mer hygieniskt och dels för att det är enklare att få det vackert.

* Om du vill får din mun att skimra – måla ett lager läppglans ovanpå ditt läppstift!

* För att undvika läppstift på tänderna, torka av ditt pekfinger i en näsduk, slut munnen runt fingret och dra snabbt ut fingret ur munnen.


1 kommentar:

  1. Sånt där måste jag lära mig. Ögon är jag bra på.. men läpparna.. där kladdar jag bara på ngt plumpigt :P

    Jag skulle vilja lära mig vilka läppstiftsfärger jag passar i. Det är så fint med neutralt ansikte och fina röda läppar. :)

    SvaraRadera